Projecten - Kerste stukwerk
16370
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16370,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Projecten

Projecten van Kerste stukadoorsbedrijf

Kerste Stukwerk heeft in de afgelopen jaren verschillende projecten uit mogen voeren, voor tal van opdrachtgevers. Denk aan afbouwbedrijven, aannemers, enzovoorts. Ook op vakantieparken hebben we bij mogen dragen aan een nette en vakkundige afwerking van de luxueuze vakantiewoningen voor gasten. Onderstaand hebben we foto’s van een groot aantal van deze projecten voor u op een rijtje gezet. Het geeft u een beeld van de werkzaamheden die we ook binnen uw woning uit kunnen voeren.

 

Een nette afwerking van de muren en plafonds in huis is essentieel, om de ruimtes in huis een stijlvolle uitstraling te geven. Scheurtjes, afbrokkelend stukwerk en soortgelijke ergernissen dragen hier bepaald niet aan bij! Naast de uitvoering van het stukwerk en spakpleisterwerk, bieden we u graag een persoonlijk advies aan. Door de mogelijkheden voor u op een rijtje te zetten, wordt het makkelijker om een weloverwogen keuze te maken. Waarmee mag Kerste Stukwerk u van dienst zijn? Bekijk onze foto’s om inspiratie voor uw eigen project op te doen!