Klanten - Kerste stukwerk
16372
page-template-default,page,page-id-16372,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Klanten

Kerste Stukwerk heeft in de afgelopen jaren verschillende klanten van maatwerk voorzien, waarover wij u graag meer vertellen op deze pagina. De beschrijvingen van eerdere projecten kunnen u een goed beeld geven van het type werk wat wij uitvoeren.

Aannemersbedrijf Schrijver

Een nette afwerking is essentieel, wanneer aannemers hun panden aan kopers of huurders opleveren. Voor kopers is er immers niets vervelender, dan het op een later moment nog moeten laten uitvoeren van aanpassingen! Ook aannemersbedrijf Schrijver streeft een hoge kwaliteit na bij de oplevering van haar projecten. Om aan die kwaliteit te kunnen voldoen heeft aannemersbedrijf Schrijver Kerste Stukwerk ingeschakeld voor het stuk- en spakspuitwerk binnen de gerealiseerde nieuwbouwwoningen in Kruiningen. De strakke afwerking van de muren en plafonds heeft ertoe geleid, dat nieuwe bewoners direct in hun woning konden trekken.

Center Parcs

Center Parcs staat in Nederland bekend om haar luxe vakantieparken, met een groot aantal vakantiehuisjes. Ideaal voor tijdens de zomer-, herfst of wintervakantie! Door het intensieve gebruik van deze vakantiewoningen moeten deze regelmatig van onderhoud worden voorzien. Zo behouden de huisjes hun luxe uitstraling, die past bij de parken van Center Parcs. Kerste Stukwerk heeft circa 700 van deze vakantiehuisjes van een opknapbeurt voorzien, door het stukwerk opnieuw aan te brengen. Het gaat hierbij onder meer om de huisjes op de parken Port Zélande, Zandvoort en De Peel – America. Door deze huisjes van een opknapbeurt te voorzien, kunnen ze weer vele jaren aan enthousiaste vakantiegangers verhuurd worden.

Aannemersbedrijf Boogert BV

Bij de ontwikkeling van verschillende nieuwbouwprojecten werkten wij samen met aannemersbedrijf Boogert BV. Dit aannemersbedrijf was de uitvoerende partij bij projecten in onder meer Dirksland, Ooltgensplaat, Nieuweker en Suzanneland. Bij deze projecten werden tal van nieuwbouwwoningen, vrijstaande woningen en kantoorpanden ontwikkeld voor de verkoop en verhuur. Om deze panden van een luxe, nette uitstraling te voorzien, verzorgde Kerste Stukwerk het stuk- en spakspuitwerk op de muren en plafonds van deze panden. Vooraf zijn de precieze wensen van de uitvoerder geïnventariseerd, om het stuk- en spakspuitwerk vervolgens op een professionele wijze aan te kunnen brengen.

Afbouwbedrijf Ter Woerds

Om een bouwproject succesvol aan de opdrachtgever op te kunnen leveren, is een nette afwerking essentieel. Afbouwbedrijf Ter Woerds streeft een kwalitatief hoge afwerking na, met oog voor details! Het afbouwbedrijf heeft onder meer projecten in Arnhem, Kraggenburg en Hengelo uit mogen voeren in de afgelopen jaren. Bij deze projecten stond Kerste Stukwerk garant voor een nette afwerking van de muren en plafonds. Hierbij hebben we in nieuwbouwwoningen voor nieuw stukwerk gezorgd. Bij renovatieprojecten van afbouwbedrijf Ter Woerds hebben we het oude pleister- en stukwerk verwijderd, om de muren en plafonds vervolgens van een schone laag te voorzien. Zo zagen de woningen er weer als nieuw uit!